Nu startar vi  igång med produktionen av Besöksguiden 2019. I år kommer vi att lyfta fram den hantverkssidan av Kustvägen Sydost. Förra årets framsida blev väldigt lyckad, en fantastisk fin akvarell av Irene Wiberg, årets framsida finns på idéstadiet och förhoppningsvis blir den minst lika tilldragande som 2018.

Som ni märkt så ökar besöksantalet markant på kustvägen, nu bör vi möta upp med upplevelser så att våra besökare får ett bra intryck och återkommer ofta. Vi har mycket att erbjuda vi har flera fina matställen och caféer, genuina och trevliga presentbutiker, konsthantverk, trädgårdar och gårdsbutiker. Besökare börjar prata om Kustvägen Sydost som “nya Österlen” – bättre omdöme kan man väl inte få?

Nu kan vi också se att fler “vågar” att starta verksamhet på kustvägen och vi behöver lyfta fram dem, ju mer vi har att erbjuda, desto fler besökare får vi. Att starta upp kan vara ganska tufft men om vi alla hjälper till och pratar om vad vår kustväg erbjuder och delar ut vår Besöksguide så kan vi underlätta för de som startar upp till gagn för oss alla.

 

Sista anmälningsdag
2019-03-04

Planerad tryckdag är onsdag vecka 14 så att vi ska kunna börja distribuera före sparrishelgen, så vänta inte med din anmälan!

Sista materialdag
2018-03-27

Efter denna dag kan vi inte ta emot nytt material.

Kostnad

Kostnaden i år blir  2700kr exkl.moms för en helsida och 2100kr exkl.moms för en halvsida, men är du inte medlem i företagarföreningen Kustvägen Sydost så tillkommer 200kr. 

Utgivningsdag
2018-03-08

Vi kommer att satsa på att få guiden färdig och tryckt till vecka 15, det hänger ju naturligtvis på att materiel kommer in så fort som möjligt. Erfarenheten är att det som har tagit mest tid är de få in material, så vänta inte, ta tag i detta så fort som möjligt så är det gjort. Det finns alltid möjlighet att göra ändringar ganska långt fram i produktionen, vi är ju härproducerade. 🙂

Stäng meny
Close Panel